< terug naar nieuwsoverzicht

5sep_1
5sep_2
Tekengebied 3
18 juli 2024
Dinsdag 1 oktober - Zero waste Trainingsdag bij Mepal

Goed nieuws! De locatie van onze 3e trainingsdag is bekend. Deze middag, die volop in het teken staat van Zero Waste, wordt gehouden bij Mepal!

Mepal, al 70 jaar toonaangevend in de productie van slimme kunststof producten voor eten en drinken, biedt ons een kijkje achter de schermen. Ze delen de stappen die ze al hebben gezet op weg naar Zero Waste en welke stappen nog op de planning staan. Daarnaast leiden ze ons rond op hun locatie.

Het team van Circular Plastics Academy neemt je deze dag mee in de wereld van Zero waste en vertelt je alles over afvalscheiden en de meeste waarde halen uit de grondstoffen die jouw bedrijf gebruikt. Zo streven wij samen naar de circulaire doelstellingen van 2030.

Ook komt Jesse Lamme wat vertellen over grondstoffen (plastic & textiel) scheiden & recyclen binnen Lamme Textile Management & CIBUTEX.

Samen met de partners van Circular Plastics Alliance organiseren we een middag vol informatie over afvalinzameling, recycling en de impact daarvan. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit diverse sectoren bespreken we de uitdagingen en kansen bij het opzetten van afvalstromen. Daarnaast kun je zelf aan de slag met interactieve opdrachten om waardestromen in jouw bedrijf te ontdekken.

Schrijf je in via deze aanmeld link!

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen over onze circulaire trainingen en implementatie op maat. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.