Johan Thans

Co-founder Circular Plastics Academy en directeur Circular
Plastics.

Rein Hintzen

Co-founder Circular Plastics Academy en directeur Horizonteer.

Maryette Lumeij

Trainer bij Circular Plastics Academy en Innovation Designer bij Horizonteer.

Floor van Osch

Trainer bij Circular Plastics Academy en Innovation Designer bij Horizonteer.

OVER ONS

Circular Plastics Academy is opgericht in 2022 met als doel bedrijven en organisaties te helpen veranderingen door te voeren naar een circulair systeem. Circular Plastics Academy bundelt de krachten van Circular Plastics en Horizonteer. Aangewakkerd door het netwerk van Circular Plastics Alliance en de praktische aanpak van Horizonteer komen projecten snel van de grond en worden duurzame samenwerkingen over de gehele keten gestimuleerd.

Circular Plastics

Circular Plastics heeft diverse duurzame circulaire verpakkings- en transportoplossingen ontwikkeld die met minder milieubelasting en minder eenmalig gebruik van schaarse grondstoffen een imposante bijdrage leveren aan de ecologie, oftewel de CO2 footprint. Circular Plastics zet zich in voor 100% recycling van eenmalige materialen.

Circular Plastics Alliance

Duurzaamheid wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Er is vanuit diverse branches dan ook de wens om van hun logistieke keten een gesloten kringloop te maken. Maar waar is winst te behalen? En hoe pak je dat op een goede manier aan? Om bedrijven daarbij te helpen, is Circular Plastics in 2019 de Circular Plastics Alliance gestart.

Horizonteer

Horizonteer is een strategisch innovatiebureau gevestigd in Utrecht. Samen met klanten maken zij complexe vraagstukken simpel. Het is de missie van Horizonteer om ondernemers te helpen hun toekomstdromen te realiseren, met betrekking tot een duurzame, gezonde en sociaal inclusieve wereld. De expertise van Horizonteer is het oppakken van projecten over circulaire innovaties en nieuwe business modellen. Hun aanpak is gestructureerd volgens design methodiek. Zo wordt een probleem op de juiste manier opgelost.

Circular Plastics Alliance – samenwerking met de partners

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het brede netwerk van partners van de Circular Plastics Alliance. Een project met Circular Plastics Academy geeft je toegang tot alle kennis die dit netwerk te bieden heeft. Daarnaast levert dit netwerk je interessante partnerships op om circulaire systemen tot een succes te brengen.

Meer weten over Circular Plastics Academy?

Neem dan even contact met ons op!

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.