< terug naar partner overzicht

Circotherm_fc
Circotherm

Efficiënte vloerverwarming aanbreng systemen dat is waar Circotherm voor staat. Ze zorgen met hun producten voor een revolutionaire versnelling in het aanbrengen van vloerverwarmingssystemen.

Door de toenemende eisen die de overheid stelt aan het energieverbruik van gebouwen en woningen, neemt de toepassing van vloerverwarming een grote vlucht. Tegelijk heeft de bouw- en installatiesector te kampen met een hoge werkdruk en een grote uitdaging in het vinden van vakkundig personeel. Het unieke raster, ontwikkelt door Circotherm, is door zijn eenvoud heel gebruikersvriendelijk en leidt bovendien tot een substantieel betere marge voor de installateur.

» Lees hier meer over Circotherm

Duurzaamheid is belangrijk voor Circotherm, restafval wordt verwerkt naar grondstof voor nieuwe producten, er wordt geïnvesteerd in groene energie en zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede producten zoals het raster dat is geproduceerd uit 100% gerecycled materiaal. Daarnaast is dit nieuwe product in ergonomisch opzicht ook vele malen minder belastend in de verwerking; het is lichter, er is geen hulpgereedschap nodig en bovenal, de vloerverwarmingsbuis kan er staand ingelopen worden.

Circotherm ziet kansen om ideeën en kennis te delen met de partners binnen de Circular Plastics Alliance en is enthousiast over de mogelijkheden om samenwerking aan te gaan op het gebied van circulaire innovatieprojecten. Ze hopen zo de duurzame doelstelling, een reductie van de footprint met 50% in 2025 te behalen.

Door de toevoeging van Circotherm aan de Circular Plastics Alliance kunnen we binnen het netwerk kennis delen en kansen voor de circulaire innovatie optimaliseren. Daarmee is Circotherm een unieke en waardevolle aanvulling op onze Alliance.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.