< terug naar nieuwsoverzicht

Lamme-Cibutex_Alliance_Academy-1 kopie
7 februari 2024
Samen met Lamme en Cibutex aan de slag voor een duurzamere textielketen

We zijn trots te kunnen aankondigen dat we in samenwerking met onze Circular Plastics Alliance partner Lamme Textile Management en de coöperatie Cibutex gestart zijn met een verbeterproject van hun duurzame textieldiensten. Het doel van dit project is om de textielketen te verkennen en kansen te identificeren voor verdere verduurzaming.

Lamme is al betrokken bij diverse projecten binnen Circular Plastics Alliance en is nu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om intern, maar ook samen met klanten en partners, duurzame impact te maken. Als lid van Cibutex speelt Lamme ook al een rol in het verduurzamen van de bredere textielindustrie. Met hun rijke kennis en ervaring kunnen zij een katalysator zijn voor nieuwe verbeteringen.

Voor de aftrap van het project kwamen we samen bij onze keten- en Alliance-partner Kras Recycling. Hier worden de folies die Lamme gebruikt verzameld en omgezet in plastic dat vervolgens weer wordt gebruikt voor nieuwe folies bij Lamme. Deze samenwerking vormt een mooie basis om verder te bouwen aan onze gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen.

nieuwsbrief

Op de hoogte blijven

Regelmatig versturen wij onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen over onze circulaire trainingen en implementatie op maat. Aanmelden kan eenvoudig hieronder.

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.