MISSIE & VISIE

Wij geloven dat elk bedrijf op een circulaire manier kan groeien. Door inzicht te bieden in de noodzaak van een circulaire economie, kunnen we bewustwording creëren binnen jouw bedrijf en samen tot haalbare actiepunten komen.

ONZE VISIE

Een circulair systeem in ieder bedrijf!

ONZE MISSIE

De overgang van een lineair naar een circulair systeem te bevorderen door middel van onze trainingen en ondersteuning, waarin wij bewustwording creëren, de juiste tools aanreiken en bedrijven begeleiden bij het succesvol implementeren van circulaire verandering.

Wij geloven dat een circulair systeem essentieel is voor een duurzame toekomst. Het is dan ook onze visie om ieder bedrijf te transformeren naar een circulair systeem.

Circular Plastics Academy is opgericht met als doel bedrijven en organisaties te begeleiden bij het realiseren van circulaire veranderingen. Door onze krachten te bundelen met Circular Plastics, Circular Plastics Alliance en Horizonteer, kunnen wij snel duurzame projecten opzetten en samenwerkingen in de gehele keten stimuleren.
Bij het streven naar een circulaire economie moeten zowel menselijke als praktische uitdagingen overwonnen worden. Wij helpen bedrijven op weg naar deze transitie door het verzorgen van diverse trainingen en trainingsmateriaal op het gebied van verandermanagement en circulariteit, toegespitst op de verschillende afdelingen van jouw bedrijf.

Ook ondersteunen we bedrijven bij de implementatie van circulaire innovaties. Het is onze missie om de transitie naar een circulaire economie te versnellen door middel van educatie, innovatie en samenwerking, zodat elk bedrijf op zijn eigen manier kan bijdragen aan een duurzame wereld.

Meer weten over onze Academy?

Neem dan even contact met ons op!

OFFERTE AANVRAAG

velden met een * zijn verplicht.